Go to footer

16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag


16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag

Postby Asgard DM - Hendrick » Sun Feb 14, 2010 11:33 pm

(( Listen while reading: http://www.youtube.com/watch?v=-evn5Xx-3r4&feature=PlayList&p=AEF7BE4F6A7CBB42&index=22 ))

De tocht vanaf het Midgaardiaanse portaal naar de rendez-vous in Utgard was een sombere. Ondanks het optimisme van de drie nieuwe gasten van de Coppercrew over de gebeurtenissen van het afgelopen weekend, hing er voor Rusty Hendrick en Kyra een negatieve sfeer over de gehele reis. Twee kameraden waren hen op lafhartige wijze ontnomen en het gewicht van hun as rustte niet alleen zwaar in Hendrick's handschoen, maar ook op zijn geweten.

Aan de horizon hing een dreigende kolom van zwarte wolken welke hun gemoederen haast leek te weerspiegelen. Tekens van een grote stad onder zware belegering (UL-Targash). Hun bestemming leidde hen echter verder zuidwaarts, weg van het conflict.

Het was na twee dagen dat de groep reizigers hun doel vanachter een heuvel zagen opdoemen. Een enorme driemaster strekte zich majestueus uit naar de hemel. De stof welke aan haar hardhouten boeg en koperen railing kleefde deed weinig af van haar imposante bouw en stille kracht. Drie paar enorme, insect-achtige koperen poten staken vanaf haar weerzijden uit en verhieven het boven de grond. De Copperheart was namelijk, als enige in haar soort, een levend en lopend schip. Het boegbeeld had de weergave van een verwrongen vrouw - boosaardig in haar gelaatstrekken en beangstigend in haar realisme. Haar koperen ogen leken het naderende gezelschap aan te staren en veroorzaakte een onwillekeurige huivering.
Toen ze dichterbij naderden werd zichtbaar dat diverse Orks, Ogres en Trollen druk bezig waren materiaal vanaf het schip naar de heuvel brachten, waar een soort geïmproviseerde vesting werd gebouwd. De meesten van de groen- en blauwhuiden droegen koperkleurige bandana's en wijde pofbroeken. Ze keken waakzaam op toen Hendrick een schel fluitgeluid liet horen.

"Inform the Captain and Quartermaster of our arrival." Brulde hij hen met autoritaire stem toe, waarna er een paar snel de loopplank op schoten om de bemanning over hun komst te informeren.
Image
Doorn saw what you did there! ಠ_ಠ
User avatar
Asgard DM - Hendrick
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 2110
Joined: Tue Jul 17, 2007 12:00 am
Location: Playing in the forest


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Twist » Mon Feb 15, 2010 1:34 am

Gerard was gelijktijd door het portaal gekomen met de nog overgebleven leden van de coppercrew. Toen de groep in de richting van Utgaird vertrok wachte Gerard nog even rustig voor Kira met welk hij voor had gesproken op de vreemde kasteelwereld.
Hij ahd haar een voorstel gedaan en wachtte rustig of ze hier op in ging. Hij had wel gemerkt dat de sfeer van de anders zo luidruchtige groep erg bedrukt was. Hij hield zich afzijdig, het was enkel om het feit dat ze met hetzelfd portaal moesten reizen dat Gerard voor een wat langere tijd met de groep in contact was.
Sir Gerard Storm,

First knight of the faction Light
Lt. in het gilde der vechters
Gelukkig man van Ryven Storm, meesteres van Nymph
User avatar
Twist
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 1626
Joined: Wed Mar 05, 2008 1:00 am
Location: Pentagon or Heimr.


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Tom-spriet » Mon Feb 15, 2010 9:16 am

eros stand op de copperheart en riep:oy keep on moving boys you doing good hij zag kyra en hendrick en nog 3 figuren aan lopen ahoy mister hendrick and miss kyra. na het horen van hendrick vraag om de kwartiermeester. what the hel happend over there?
Keizer van alle elementen, hoofd ritualist van Phoenix en meer...
User avatar
Tom-spriet
Heimr Paragon
Heimr Paragon
 
Posts: 601
Joined: Sun Mar 01, 2009 10:44 pm
Location: Rotterdam


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Rusty Coppernails » Mon Feb 15, 2010 10:17 am

Met de tranen nog steeds in haar ogen, maar in haar houding gepoogd sterk te blijven, liep Rusty hand in hand met Kyra richting het schip. Haar binnenste voelde leger dan ooit, de twee verliezen die de Coppercrew opnieuw had moeten lijden viel haar zwaarder dan ooit. Bijna alle vrienden die ze aan boord had gemaakt waren op gruwelijke, oneerlijke wijze van haar afgenomen. Het ergste was nog dat ze niet wist waarom Marcis en Kalah waren vermoord, terwijl de anderen dapper waren gestorven in de strijd tegen factie Metaal.

Ze wierp even een schuine blik op haar leermeester, die een order brulde. Ze merkte aan de toon van zijn stem dat hij ook rouwde, maar hij wilde zich sterk houden en dat vond ze geweldig knap van hem. Alles om haar heen leek verder weggevaagd, ze had nauwelijks door dat de personen in haar buurt bij haar waren en klaar waren om haar op te vangen als ze het niet meer vol zou houden. Maar haar tranen hadden genoeg gevloeid. Kon ze maar voorbeeld nemen aan Faith en net zo sterk blijven.
Maar zou het niet dikwijls zijn dat hij zich afzonderde en ook, op zijn eigen manier, rouwde om de verliezen?

De aankomst bij het schip was niet verwelkomend, want de personen die normaal de terugkomst van deze portaalreizigers verzorgde, waren er niet meer. Alleen de kapitein en de kwartiermeester, waarvan ze de tweede niet eens goed kende. Ze wilde nu meer dan ooit weg van hier, al zou het zijn om maar niet telkens weer dat schip te aanschouwen, de plekken die haar dierbaar waren te zien, de herinneringen die door haar hoofd spookten te moeten trotseren.
Rusty 'Coppernails'
Navigator and officer of the Coppercrew.
Totemmaster on the Vortex.
Daughter of Hendrick 'Copperfaith', may he rest in peace.
User avatar
Rusty Coppernails
Heimr Immortal
Heimr Immortal
 
Posts: 1094
Joined: Mon May 12, 2008 12:00 am
Location: On the Copperheart


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Dinendal » Mon Feb 15, 2010 4:28 pm

Deze dag liep volgens mij niet geplant maar wetend dat iedereen in diepe rouw was
ik liep rustig door met heel veel vragen in mijn hoofd , en dacht dat het nu niet de juiste moment was om ze te stellen.

ik liet iedereen even alleen om na te kunnen denken en ik ging op een bankje zitten wachten tot iemand naar me toe kwam
met in mijn achter hoofd denkend dat ik niet te veel moest zeggen.

Vol met mede leven naar de leden van de coppercrew wens ik hun sterkte
Angels Lie To Keep Controle
Lost In The Darkness
Dinendal
Welcomed on Heimr
Welcomed on Heimr
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 14, 2010 1:49 pm
Location: Dead On The World Of Pari


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Kronos » Mon Feb 15, 2010 4:36 pm

bedenkt de dag rustig nog eens over.

*denkt*:ik heb volgens mij toch aantal mensen van golem gezien op de plaats waar ze vermoordt waren mss hebben zij er wat mee te doen.

*staat op* en gaat de kapitein zoeken om te vragen of ik bij de crew mag blijven
rest in peace
平和の残り
repos dans la paix
resto nella pace
Kronos
Heimr Guest
Heimr Guest
 
Posts: 23
Joined: Sun Feb 14, 2010 2:16 pm


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Shanna » Mon Feb 15, 2010 4:59 pm

Kyra ging niet meteen weg bij de coppercrew want Rusty had haar hulp en steun meer nodig dan Gerard. In plaats van hem moederziel alleen te laten wenkte ze hem mee naar het schip. Als mensen bezwaar zouden hebben op zijn aanwezigheid , dan zou ze dat zelf wel regelen door haar mond open te trekken en waarschijnlijk een heel scheldpartij te veroorzaken , maar het kon haar niet schelen.

Het verlies van de twee vrienden woog ook zwaar op haar rug, de tranen zaten ook te dringen om naar buiten te komen alsof het een aanstekelijke ziekte was die ze overkreeg van Rusty. De felheid die Hendrick op een bepaalde manier over zich had , baarde haar zorgen. Zijn emoties waren de laatste tijd gehard geworden waardoor het soms overkwam alsof hij niet geraakt was door de vele doden op het schip. Toch wist ze dat hij evenveel verdriet voelde voor Kalah en Marcis.

De catling liet Rusty los en ging behoorlijk defensief voor mogelijke aanvallen of dergelijks naast Gerard staan. "I'm sorry i brought you back here, but Rusty needs me for a moment. We did lost Marcis and Kalah..." Haar oren hingen naar beneden en op haar gezicht stond een verdrietige emotie te lezen. De blijheid die eens op haar gezicht blonk , was nu als sneeuw voor de zon verdwenen.
De lippen die voor hem nu heerlijk zijn als honing, zullen binnenkort bitter zijn als alsem en scherp als een dubbelzijdig zwaard...
User avatar
Shanna
Heimr Immortal
Heimr Immortal
 
Posts: 746
Joined: Sun Sep 21, 2008 9:55 pm
Location: Port Ossic


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Twist » Mon Feb 15, 2010 9:21 pm

"I'm not going to set a foor on that spiritship, in this live or the next"
Was het enigste wat gerard sprak strak naar het schip met de benen kijkend.
Sir Gerard Storm,

First knight of the faction Light
Lt. in het gilde der vechters
Gelukkig man van Ryven Storm, meesteres van Nymph
User avatar
Twist
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 1626
Joined: Wed Mar 05, 2008 1:00 am
Location: Pentagon or Heimr.


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Shanna » Mon Feb 15, 2010 9:48 pm

Haar ogen boorden zich in de zijne. "It's not a spirit ship, else it would be ghostly but you can see the wooden prints clearly enough." Ze bleef met haar handen voor haar borstkas gevouwen staan. "I can't leave directly, i need to ask permission first on Hendrick. It's better that the capitain doesn't know about my plan. She will truely dislike it."

Kyra keek Hendrick voor een kort moment aan , behoorlijk bang dat ze geen permissie zou krijgen. Misschien was het toch beter om ongevraagd weg te sneaken. "How hard can you run with that plate armour on ?" Vroeg ze met een kleine grijns op haar gezicht aan Gerard.
De lippen die voor hem nu heerlijk zijn als honing, zullen binnenkort bitter zijn als alsem en scherp als een dubbelzijdig zwaard...
User avatar
Shanna
Heimr Immortal
Heimr Immortal
 
Posts: 746
Joined: Sun Sep 21, 2008 9:55 pm
Location: Port Ossic


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Twist » Mon Feb 15, 2010 9:59 pm

"Harder than you can without it I believe, the weight cann't face"
Gerard had door wat ze bedoelde en zette alvast zijn helm op zijn hoofd om zijn hand vrij t hebben.

"Ya do know if ya run that they may not want ya back, that is if ya want to go back"

Van onder zijn helm zou Kira een gespannen uitdrukking kunnen zien op Gerard zijn gezicht. Hij zette zich alvast schrap om het op een sprinten te kunnen zetten.
Sir Gerard Storm,

First knight of the faction Light
Lt. in het gilde der vechters
Gelukkig man van Ryven Storm, meesteres van Nymph
User avatar
Twist
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 1626
Joined: Wed Mar 05, 2008 1:00 am
Location: Pentagon or Heimr.


Re: Returning from the Sumdag - 14-2-1010

Postby Shanna » Mon Feb 15, 2010 10:18 pm

"Alright... De catling schoof haar cloack opzij , waardoor haar kleding te voorschijn kwam. Ergens vanonder haar bloes was beweging te zien. Twee ratten kwamen nieuwsgierig boven uit haar kraag, Sito en Oshkosh. "Okay, Sito, ik heb een klein opdrachtje voor je. Ik kom binnenkort terug naar de Copperheart, maar voorlopig heb ik wat te doen met deze heer hier. Licht Rusty in over mijn vertrek en zeg haar niet te vrezen. Blijf zo lang als mogelijk is bij haar en zorg voor de rest dat je ongezien op t schip blijft." Mensen zonder dierentaal kennis zouden er niks van verstaan, het klonk ook als gepiep.

Kyra zette de kleine beige rat op de grond en zorgde ervoor dat hij veilig en wel naar Rusty liep om haar te informeren. "I will miss them..." Sprak ze tegen niemand in het bijzonder en draaide zich om. Met behoorlijk veel pijn in haar hart en adrenaline die door haar lijf stroomde begon ze hard te rennen. De Copperheart achterlatend, haar thuis, haar familie, de enige plek waar ze voorlopig eigenlijk thuis hoorde.

( Oc : Karian, Sito de rat verteld je alles wat ik gezegd heb tegen hem , dit om ic zoekacties te vermijden.
De lippen die voor hem nu heerlijk zijn als honing, zullen binnenkort bitter zijn als alsem en scherp als een dubbelzijdig zwaard...
User avatar
Shanna
Heimr Immortal
Heimr Immortal
 
Posts: 746
Joined: Sun Sep 21, 2008 9:55 pm
Location: Port Ossic


Re: 16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag

Postby Midgard DM » Mon Feb 15, 2010 11:28 pm

Een 80 tal coppercrew leden, onder leiding van Toemba Copperjaw en Copperbeard en Suvei copperarm hebben binnen bijna een maand een palissade gebouwd van hout op een heuvel. Een geul omringt dit fort en houten balken torenen twee man hoog om het fort heen. De coppercrew, bestaande aan een groot aantal trollen, orcs, hier en daar een mens, en een zestal Ogres (waaronder 1 kind ogre), kwam al gauw op de groep af om ze te verwelkomen. Gerard (mocht deze nog bij de groep zijn, maak dat even duidelijk) wordt onmiddellijk geweerd en er wordt duidelijk aan het gemaakt: hij mag van kapitein Suvei niet dichter dan 400 meter bij het fort komen voordat hij platgestampt wordt door het gigantische lopende schip.

Dinendal werdt al snel aangesproken door een lange man met een nette bruine koper achtige baard en een rotsachtige huid, Copperbeard, de second in command van de coppercrew. Hij draagt een grote tweehandige hamer over zijn brede schouders en staart neer op Dinendal. "Ay, so ya be dragged here by Hendrick? hmmm?" daarna draait hij naar Kronos en grijnst. "Another human. Ay, great. Another human...." en schud zijn hoofd. "Hendrick! Why do ya bring all these humans?" after turning back to the reqruits he says "So, what makes ya think you can join the crew? What do ya bring to my ship? How will ya be serving the captain?!" he says while pointing to the large looming ship.
When you see the word "realism" in any Heimr discussion, please substitute "internal consistency of imagined world such that it abides by its own laws both implied and explicit, including laws such as 'elves exist' and 'magic works.'"
User avatar
Midgard DM
Game Master
 
Posts: 4190
Joined: Fri Feb 22, 2008 1:00 am


Re: 16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag

Postby Rusty Coppernails » Tue Feb 16, 2010 9:34 am

Het was haar niet onopgemerkt gebleven dat Kyra haar hand los had gelaten en op Gerard afgestapt was. Ze had even staan kijken, maar had de energie er niet voor om zich er verder aan te storen. Het was zo dat de catling haar eigen leven had en dat ze, als ze dat wilde, mocht bepalen om de Copperheart tijdelijk te verlaten. En het was zo dat twee officieren hierover wisten, die het konden doorgeven aan de kapitein. Die moest er immers wel van weten als een van haar bemanningsleden plotseling wilde vertrekken.
Ze hoopte echter met heel haar hart dat Kyra niet te lang zou weg blijven en dat die man te vertrouwen was. Als Kyra binnen een maanstonde niet terug zou zijn, zou ze zeker weten de kapitein inlichten over haar wantrouwen. Wat er dan nog gedaan kan worden was echter de vraag.

Haar ogen gleden even over de twee heen en ze toverde een flauwe glimlach op haar gezicht, waarna ze zich om draaide en achter de rest van de bemanning aan liep.
Eenmaal aan boord keek ze rustig om zich heen, waarbij ze zag hoe de nieuwe bemanning verwelkomd werd. Ze merkte het optreden van Copperbeard op en trok een gezicht. Wat had hij er nou weer over te zeggen?

"These men will absolutely be serving this crew in the right way!" zei ze met een duidelijke stem, waarbij ze naast Dinendal en Kronos gaat staan. "Otherwise we wouldn't have brought them here, aye? Guys, speak up!"
Rusty 'Coppernails'
Navigator and officer of the Coppercrew.
Totemmaster on the Vortex.
Daughter of Hendrick 'Copperfaith', may he rest in peace.
User avatar
Rusty Coppernails
Heimr Immortal
Heimr Immortal
 
Posts: 1094
Joined: Mon May 12, 2008 12:00 am
Location: On the Copperheart


Re: 16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag

Postby Dinendal » Tue Feb 16, 2010 11:08 am

Dinendal spreekt met vol overgaven tegen Copperbeard "ik kan mensen helpen op zeer goede wijzen ik kan tweede graads magie en heb kennis van drankjes en kruide waardoor ik waarheid serum kan maken voor mensen die het nodig hebben om mensen te laten spreken ik kan ook heal potion maken misschien handig voor in het fort en ook op de copperheart."

Dinendal kijkt op en hoop op een verrassend gezicht te zien
Angels Lie To Keep Controle
Lost In The Darkness
Dinendal
Welcomed on Heimr
Welcomed on Heimr
 
Posts: 14
Joined: Sun Feb 14, 2010 1:49 pm
Location: Dead On The World Of Pari


Re: 16/2/1010 A.T. Returning from the Sumdag

Postby Asgard DM - Hendrick » Tue Feb 16, 2010 12:56 pm

Hendrick positioneerde zich achter Dinendal en keek Copperbeard vermoeid aan. Het eerste waar hij behoefte aan had was een warm bad. Zulke plezierigheden moesten helaas maar even wachten - eerst moesten de nieuwelingen wegwijs worden gemaakt aan boord.

"We lost Marcis and Kalah, Beard. They are dead." Hendrick's gezicht bleef strak en enkel Rusty merkte dat het uitspreken van de verliezen hem veel moeite kostte.
"They were murdered without apparent reason and this human offered to help capture the killers. Though nobody can take Marcis and Kahal's places, we've got to replace our loss in manpower. They'll have large shoes to fill, but they already proved eager and battle-ready."

Hij vouwde zijn armen en bekeek grijnzend de twee nieuwelingen.
"Go ahead. Try 'em, Beard. I tell you - a few weeks of hunting elves aboard the Copperheart, and these two are as sturdy as any Troll or Dwarf.

By the way, can you create poisons as well?"
De laatste vraag was gericht aan Dinendal.
Image
Doorn saw what you did there! ಠ_ಠ
User avatar
Asgard DM - Hendrick
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 2110
Joined: Tue Jul 17, 2007 12:00 am
Location: Playing in the forest

Next

Return to Board index

Return to UtgardWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest