Go to footer

Introductie

Start here. Tells us who you are!

Introductie

Postby Cas » Tue May 29, 2018 9:02 pm

Hallo allemaal!

Wie ben ik?
Ik ben Cas, ben 37 jaar, bijna 5 jaar getrouwd met mn vrouw en ben papa van een super kind. Mijn eerste ervaring met Larp was in 1996 en ik heb periodes gehad dat ik heel trouw naar Larp evenementen ging en soms liet ik Larp jaren links liggen. Ik heb wat dat betreft een soort van knipperlichtrelatie met Larp :)

Wat verwacht ik van Heimr?
Wat ik verwacht van Heimr is gezelligheid, wapens maken, props maken, characters maken en plannetjes beramen. Tijdens een evenement samen dingen ondernemen, alleen dingen ondernemen, mensen die ik kan opzoeken in-game en out-game voor spel en gezelligheid.

Hoe ben ik op de hoogte gekomen van Heimr?
Door de jaren heen heb ik mensen gezien en ontmoet die vanuit Heimr spelen tijdens een Vortex evenement. Tijdens mijn Larp research heb ik online gelezen dat Heimr nieuwe mensen verwelkomen.

Ik hoop dat dit nog gelezen wordt want het lijkt heel rustig op het forum... Voor de zekerheid heb ik ook een mailtje gestuurd naar info@heimr.nl :D
Cas
Poked its head through the portal
Poked its head through the portal
 
Posts: 1
Joined: Tue May 29, 2018 7:03 pm


Re: Introductie

Postby Midgard DM » Wed Jul 11, 2018 8:49 pm

Hey Cas.

Welkom! Wat super dat je mee wilt spelen.

Het forum (net zoals bijna alle andere fora op internet tegenwoordig :lol: ) is inderdaad relatief dood.

Oorpsronkelijk is Heimr begonnen als een fictieve wereld waar personages vandaan konden komen op te spelen op de eventemen van Vortex Adventures:
http://www.the-vortex.nl/

En daar spelen velen van ons nog steeds, maar we zetten niet meer zo vaak een hechte groep neer daar als dat we eerst deden.

Verder organiseren we tegenwoordig onze eigen events (Numen 5 is de eerst volgende):
http://events.heimr.nl
We hebben ook een facebook groep voor de evenementen die we zelf organiseren:
https://www.facebook.com/groups/444937632214182/

We komen elke woensdag avond in Hilversum bij elkaar om te kletsen en daar helpen we nieuwe spelers ook graag met hun vragen/personage maken. Maar mocht je nu nooit kunnen op woensdagen dan kunnen we ook een keertje een andere afspraak maken. Lijkt je dat wat om woensdag eens een avond langs te komen om details te bespreken?

Welkom,

Brian Bors
When you see the word "realism" in any Heimr discussion, please substitute "internal consistency of imagined world such that it abides by its own laws both implied and explicit, including laws such as 'elves exist' and 'magic works.'"
User avatar
Midgard DM
Game Master
 
Posts: 4191
Joined: Fri Feb 22, 2008 1:00 am


Return to Board index

Return to OC IntroductionsWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest