Go to footer

Dus, zie hier, Heimr! [Melchior/Mandyarin/Andromeda]


Re: Dus, zie hier, Heimr! [Melchior/Mandyarin/Andromeda]

Postby Midgard DM » Fri Oct 04, 2013 8:21 pm

(OC: Dat was een beetje mijn punt ja. Heen en weer reizen is meestal geen goed idee als er twee events zo dicht op elkaar zitten. Tenzij je gewoon even aan je navigator vraagt om een portaal te maken dicht bij de amberwoods. Dat scheelt je al de helft van de reis. Maar zoals altijd: zolang we hier geen harde regels voor hebben gaan we hier extreem soepel mee om. Je paarden zitten in de berekening inbegrepen. I enjoy reading all this though. No worries no harm done. :))
When you see the word "realism" in any Heimr discussion, please substitute "internal consistency of imagined world such that it abides by its own laws both implied and explicit, including laws such as 'elves exist' and 'magic works.'"
User avatar
Midgard DM
Game Master
 
Posts: 4191
Joined: Fri Feb 22, 2008 1:00 am


Re: Dus, zie hier, Heimr! [Melchior/Mandyarin/Andromeda]

Postby Cecilia » Sun Oct 20, 2013 2:13 pm

Uiteindelijk is Melchior zich gaan bemoeien met de ruzie, en stond op dat moment voor een magisch wezen. Na wat praten met de Scripteur werd Andromeda's leermeester Alun langzaam rustiger en veranderde hij terug naar zijn gewoonlijke gedaante; een zachtaardig uitziende witharige man met wat Fae invloeden en amethist kleurige ogen.

Met Melchior zijn uitleg over wat hij de 'As' noemde, begon Alun beter te begrijpen waarom wezens naar deze Vortex zouden gaan. Er waren veel schatten en informatie te vinden. Maar dat ontdeed niet aan het feit dat hij het te gevaarlijk vond voor Andromeda om erheen te gaan, haar leven was te kostbaar voor de Amberwoods. Het was duidelijk dat de man om haar gaf als een vader, hij had haar immers opgevoed vanaf een jaar of 5.

Alun merkte al tijden iets aan Andromeda, iets waardoor ze afstandelijk was geworden. Niet meer de meid wie hij had opgevoed. Zonder waarschuwing had hij gedaan wat hij al een jaar wou doen en deed een ziel-check op haar. En zijn vermoeden werden bevestigd. Haar ziel zat vast aan een God.

"Och Child.."

Snel genoeg kwam het verhaal er eindelijk uit. Wana, haar ziel verband eraan. De omstandigheden met de Ogers, hoe ze zich deel van de groep voelde maar toch ook niet. Ze was immers geen oger. En haar vrees werd werkelijkheid toen Alun haar met tegenzin mededeelde dat zij niet in de Amberwoods kon blijven zolang haar ziel aan een god verwant was. En ze dus na haar dood niet naar het woud zou terugkeren zoals ieder ander van de tribe dat zou doen.

Ze heeft uiteindelijk haar laatste dingen moeten pakken en haar huisje moeten verlaten. Haar Leermeester had haar eindelijk toestemming gegeven nar de Vortex terug te keren. Maar alleen om de reden dat ze niet mocht terug keren naar de Amberwoods totdat ze van haar soul-dedication af was. Met tegenzin en een zwaar hart is ze uiteindelijk met Melchior en Mandyarin weg gegaan en heeft ze haar huisje achter gelaten.

Via een omweg zijn ze met de paarden naar het portaal terug gereisd, Melchior kon meerdere wezens ondervragen en informatie vergaren uit zowel Asgard en Midgard. Andromeda was er niet zo met haar hoofd bij, niet heel raar nu ze net eigenlijk effectief uit haar tribe was gezet. Ze had het geluk dat haar tatoeages niet uitgesneden waren, wat wel zou gebeuren zou ze terugkeren zonder dat ze van haar soul-dedication af was.

Tijdens de Moots II heeft Andromeda uiteindelijk aan Melchior gevraagd of ze naar zijn thuiswereld kon mee reizen omdat ze niet terug naar huis kon, en hij heeft daarmee ingestemd. Momenteel verblijven zij dus op de wereld Saeculum Saeculi. Hier heeft zij de tijd en informatie om goed bij zichzelf stil te staan met wat ze met haar leven wilt, en of ze op deze manier door wilt.

(Tot de Moots dus mensen! ;) )
User avatar
Cecilia
Heimr Demigod
Heimr Demigod
 
Posts: 2354
Joined: Tue Oct 03, 2006 12:00 am
Location: Zoetermeer

Previous

Return to Board index

Return to AsgardWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest