Go to footer

kilan

Post your first draft, and after that, get help from the heimr community to create a cool character and get it approved.

kilan

Postby Tom-spriet » Tue Jul 20, 2010 1:58 pm

naam: grunt(lang tand)
ras: ogre
leeftijd onbekend
god wana


kilan is de leider van de gehoornde schedel stam.
de gehoornde schedel stam is een stam die niet helemaal overtuigt is van het het aanbidden van de goden zoals de meeste wezens dat doen. deze ogres houden nog vast aan de oer religie van de ogres namelijk het vertalen van de wil van de goden door middel van voortekenen. de sjamanen van de stam houden zich constant bezig met het bestuderen van de tekenen en informeren daarna de leden van de tribe over wat er komen gaat. soms hebben ze het mis en lopen de dingen anders dan ze hadden voorspelt dan hoor je vaak dat de tekenen niet voor hen bedoeld waren maar voor een andere stam. de stam doet ook wel aan het vereren van wana maar dat doen ze alleen kort en bondig en vragen alleen in het uiterste noodgeval hulp aan hun godin.

kilan is een ogre die uiterst sterk in de tekenen gelooft en is daarom erg onberekenbaar hij kan ja zeggen op iets waar hij later weer van afziet vanwege een voorteken dat hij als slecht interpreteert.
hij heeft net als alle leden van zijn stam geen behoefte aan lange saai rituelen voor de goden sterker nog hij heeft een hekel aan de meeste priesters. hij vond het werkelijk ongelofelijk dat er wezens zijn die zo verschrikkelijk arrogant zijn, vaak doen ze eerst een uiterst saai en lang ritueel om een voor hem niet te vatte rede en daarna verwachten ze ook nog eens dat de god of een van zijn afgezante als een mak schaap aan komt en ze beloont. hij gelooft wel in de goden maar hij is er ook van overtuigd dat ze veel belangrijkere dingen aan hun hoofd hebben.

hij draagt de titel granz zoals de meeste van de ogres die bij elkaar geroepen om na afloop van de bash naar de grens van asgard te gaan en daar elven te gaan kloppen. dit werd al erg snel erg saai toe hij hoorden van een klein clubje dat naar de fortekz ging om daar het grote avontuur op te zoeken sloot hij zich hier gelijk bij aan. hij begon de reis naar het grote portaal in midgard.

skills :

heavy armor 4
bodybuilding 5
1 handige wapens 1
schild dragen 2
pole arms 3
Last edited by Tom-spriet on Sun Sep 12, 2010 8:14 pm, edited 2 times in total.
Keizer van alle elementen, hoofd ritualist van Phoenix en meer...
User avatar
Tom-spriet
Heimr Paragon
Heimr Paragon
 
Posts: 601
Joined: Sun Mar 01, 2009 10:44 pm
Location: Rotterdam


Re: kilan

Postby Midgard DM » Sun Jul 25, 2010 11:25 pm

Arjen gaat hier nog even naar kijken voor de zekerheid.

Maar voorlopig goed gekeurd. :)
When you see the word "realism" in any Heimr discussion, please substitute "internal consistency of imagined world such that it abides by its own laws both implied and explicit, including laws such as 'elves exist' and 'magic works.'"
User avatar
Midgard DM
Game Master
 
Posts: 4191
Joined: Fri Feb 22, 2008 1:00 am


Return to Board index

Return to Character creationWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest