Go to footer

Heimr LARP core


Heimr LARP core

Postby Wilco » Tue Sep 07, 2010 12:08 am

Weet niet of ik het al mocht verklappen. Maar ik doe het stiekem toch. Vandaag hebben we een grote mijlpaal bereikt voor Heimr. De eerste draft van de core regelset - dat deel van de LARP wat bepaald hoe dingen werken, is nu geheel beschreven. Er moet nog aardig wat redactiewerk plaats vinden voordat het document leesbaar is. Maar alle regels die we er (voorlopig) in willen hebben zijn bedacht en zijn in klad nu opgeschreven. Jullie kunnen binnenkort van ons dus een eerste versie verwachten die we ter review gaan aanbieden.

Wat betekend dit voor Heimr? Nou, nog helemaal niets. Dit is 1 van de 4 documenten die we nodig hebben om een volledige LARP te kunnen draaien. De core is hiervan verreweg het belangrijkste deel. Wat nog moet komen is Character creation and maintainance, Skills and conditions en Introduction to LARP and Heimr. Ook aan deze documenten is al aardig wat gedaan, en we vermoeden dat deze ook binnen enkele maanden speelbaar zullen zijn. Uiteindelijk smelten we dit dan allemaal mooi samen tot 1 Heimr LARP regelboek.

Nu deze mijlpaal bereikt is zal er vanaf volgende week gewerkt worden aan het eerst volgende LARP evenement. De datum hiervan weten we nog niet dus dat zal later nog komen. Daarnaast zijn we sterk van mening dat er een Ogrebash 2011 moet gaan komen.

Uiteraard zoals gewoonlijk zijn wij opzoek naar mensen die ons daarbij willen helpen. Heb je interesse om wat mee te organiseren, of wil je misschien met wat Heimrianen in je eigen buurt zelf een LARP organiseren, laat het ons dan even weten.
Ogres have layers. Standard HP + Body dev + heavy armor
User avatar
Wilco
Lore Master
 
Posts: 2397
Joined: Sun Mar 02, 2008 1:00 am

Return to Board index

Return to UpdatesWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest